Tekst geboortekaartje

De tekst geboortekaartje mag gelezen worden

U bent bevallen en dat wil je natuurlijk aan iedereen laten weten door de tekst geboortekaartje zo leuk mogelijk te maken. Met de tekst geboortekaartje kunt u alle informatie over uw pasgeboren kindje naar de buitenwereld verspreiden. Je bent trots op je kindje en dat mogen al je vrienden lezen door de tekst geboortekaartje. Maak nu je eigen tekst geboortekaartje op Trendygeboortjekaartjes.nl.

Persoonlijke tekst geboortekaartje

Met een tekst geboortekaartje kunt je het begin van een nieuw leventje met alle mensen vieren die je lief zijn. Je vertelt ze hiermee alles over je kleine kindje. Wanneer hij of zij precies geboren is, het geslacht, het gewicht, je wilt zoveel mogelijk mensen zoveel mogelijk vertellen en de tekst geboortekaartje maakt dat mogelijk. De tekst geboortekaartje is altijd persoonlijk, dit is immers helemaal afgestemd op je kindje. Voor het ontwerp van het kaartje kun je echter allerlei kanten op. Je hebt de ruime keuze uit veel bestaande ontwerpen, maar bij Trendygeboortjekaartjes.nl kunt je er ook voor kiezen om een ontwerp samen te stellen. Je kunt geruime tijd van tevoren al beginnen met het bestellen van de kaartjes, zodat je na de geboorte alle aandacht aan je kindje kunt geven en van je kindje kunt genieten.

Verschillende ontwerpen

Trendygeboortekaartjes.nl biedt je de mogelijkheid uit talloos voorgestelde ontwerpen. Enkele voorbeeldontwerpen met een tekst geboortekaartje kun je hieronder vinden:

Geboortekaartjes zijn een fantastisch en persoonlijk tastbaar item om het leven van je kindje te vieren en te delen met iedereen die je lief is. Bestel nu het ontwerp van je geboortekaartjes met de tekst geboortekaartje en laat ze versturen als het moment daar is. Trendygeboortjekaartjes.nl wenst je veel geluk en geeft als tip mee: geniet van de tijd samen.

    Hoe het werkt

  • Zoek, kies en vind je favoriete geboortekaartjes. Laat je favoriete kaartjes GRATIS toesturen!
  • Gekozen? Bestel een GRATIS digitale proefdruk. Onze professionele ontwerpers staan voor je klaar!
  • Tevreden?
    Laat het ons weten en het ontwerp wordt bewaard.
  • Baby geboren? Proficiat!
    De geboortekaartjes worden dezelfde werkdag verzonden.