Babykaartjes

Babykaartjes om het leven te vieren

Babykaartjes zijn een prachtig communicatiemiddel naar de hele wijde wereld om het nieuws te vertellen dat u bevallen bent van een klein wezentje dat op deze aarde een mooi leven mag gaan leiden. U bent trots en wil het aan iedereen laten weten en zou het wel van de daken kunnen schreeuwen. Babykaartjes maken dat mogelijk op een geschreven manier. Babykaartjes kunnen het eerste teken van leven inluiden bij uw vrienden en familie van uw pasgeboren kindje. Met geboortekaartjes meisje of jongen kunt u een prachtig ontwerp met de tekst samenstellen die precies past bij wat u mooi vindt en bij uw kindje past.

Het ontwerp van babykaartjes

Babykaartjes zijn er in talloos veel verschillende ontwerpen, formaten, kleuren en andere kenmerken. In welke categorie u het ook zoekt, er zijn altijd geschikte geboortekaartjes te vinden die precies aansluiten bij uw wensen. Hebt u ideeën voor een eigen ontwerp en kunt u deze nergens vinden? Dan kunt u ook heel makkelijk op Trendygeboortjekaartjes.nl uw eigen babykaartjes samenstellen en ontwerpen, zodat de babykaartjes perfect eruit komen te zien en zoals u voor ogen had.

Hoe werkt het?

Babykaartjes ontwerpen en bestellen doet u niet zomaar als iets tussendoor. Er kan veel tijd in gaan zitten, maar u wilt natuurlijk een zo mooi mogelijk kaartje. Babykaartjes kunt u al vroeg van tevoren ontwerpen en dat is wel zo handig. Dat kan probleemloos bij Trendygeboortjekaartjes.nl. U hoeft slechts de volgende stappen te volgen:

 • Stap 1: Het kiezen van het babykaartje
 • Stap 2: Een gratis digitale proefdruk bestellen
 • Stap 3: Mening geven over het ontwerp met aanpassingen of akkoord
 • Stap 4: Het aanvullen van de gegevens wanneer de baby geboren is

De babykaartjes worden dan diezelfde werkdag nog verzonden zodat u heel snel aan iedereen kan laten weten dat u een kindje gekregen heeft. Tevens biedt Trendygeboortekaartjes.nl ook kinderkamerkunst en borrelkaartjes, zo maakt u het helemaal compleet. Heel veel plezier gewenst en alvast gefeliciteerd!

  Hoe het werkt

 • Zoek, kies en vind je favoriete geboortekaartjes. Laat je favoriete kaartjes GRATIS toesturen!
 • Gekozen? Bestel een GRATIS digitale proefdruk. Onze professionele ontwerpers staan voor je klaar!
 • Tevreden?
  Laat het ons weten en het ontwerp wordt bewaard.
 • Baby geboren? Proficiat!
  De geboortekaartjes worden dezelfde werkdag verzonden.