Geboortekaartjes retro

Geboortekaartjes retro voor je pasgeboren kind?

De leukste geboortekaartjes retro vind je bij Trendygeboortekaartjes.nl! Bij Trendygeboortekaartjes.nl vind je allerlei diverse prachtige geboortekaartjes retro en heb je daarnaast nog keuze uit 300 andere verschillende leuke kaartjes. Ook voor prachtige kinderkamerkunst of babyborrelkaartjes ben je aan het juiste adres bij Trendygeboortekaartjes.nl. Trendygeboortekaartjes.nl is dé online aanbieder aangaande de meeste prachtige geboortekaartjes voor je kersverse kroost. Wacht dus niet te lang en bestel snel je geboortekaartjes retro via Trendygeboortekaartjes.

Bestel nu uw proef geboortekaartjes retro gratis!

Trendygeboortekaartjes.nl biedt je de kans om twee van je favoriete geboortekaartjes retro gratis als modelkaarten te bestellen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je twee favoriete babykaartjes retro te selecteren en je adresgegevens invullen. Het bestellen van de geboortekaartjes retro modelkaarten gaat als volgt:

 • Kies allereerst je favoriete designs geboortekaartjes retro uit en zorg dat deze bij je favorieten komt te staan.
 • Vanuit de winkelwagen kies je je designs geboortekaartjes uit die je thuis gestuurd wilt krijgen.
 • Vraag je favoriete geboortekaartjes retro aan!
 • Vul je adresgegevens in zodat wij je de geboortekaartjes kunnen sturen, zo zult u de geboortekaartjes binnen 2 werkdagen ontvangen!

De geboortekaartjes retro van Trendygeboortekaartjes.nl zijn van uitstekende kwaliteit, de geboortekaartjes worden namelijk gedrukt op 300 grams helder wit structuurpapier. Dat is te zien, maar ook zeker te voelen! Daarom wilt Trendygeboortekaartjes.nl u op deze manier kennis laten te maken met de prachtige geboortekaartjes uit het zeer ruime assortiment!

Vragen?

Mocht je eventueel vragen of opmerkingen hebben over de geboortekaartjes retro of bijvoorbeeld de vrolijke originele geboortekaartjes? Dan kun je voor vragen altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Trendygeboortekaartjes.nl! Je kunt zowel telefonisch contact opnemen als via de e-mail. Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar van maandag tot en met vrijdag op het nummer 013 505 3758 en mailen kan altijd naar kaartjes@trendygeboortekaartjes.nl.

  Hoe het werkt

 • Zoek, kies en vind je favoriete geboortekaartjes. Laat je favoriete kaartjes GRATIS toesturen!
 • Gekozen? Bestel een GRATIS digitale proefdruk. Onze professionele ontwerpers staan voor je klaar!
 • Tevreden?
  Laat het ons weten en het ontwerp wordt bewaard.
 • Baby geboren? Proficiat!
  De geboortekaartjes worden dezelfde werkdag verzonden.