Hippe geboortekaartjes

Hippe geboortekaartjes brengen feest

Hippe geboortekaartjes meisje of jongenzijn een ideaal tastbaar communicatiemiddel om aan de hele wereld te laten weten dat je net vader en moeder bent geworden van een nieuw wezentje dat je op de aarde heeft gezet. Hippe geboortekaartjes zijn feestelijk en persoonlijk en zijn er in verschillende soorten thema’s en kleuren. Je kunt kiezen voor een bestaand ontwerp en deze aanpassen naar wens, maar je kunt er ook voor kiezen om helemaal zelf een nieuw ontwerp te maken. Zo bent je er zeker van dat de hippe geboortekaartjes eruit komen te zien precies zoals je voor ogen heeft. Door de hippe geboortekaartjes kun je aan iedereen bekend maken hoe trots en enthousiast je bent op uw zoontje of dochter.

Verschillende thema’s, kleuren en onderwerpen

Hippe geboortekaartjes zijn er in talloos veel verschillende ontwerpen. Er zijn standaard ontwerpen, maar ook aangepaste of geheel nieuwe. Voor de standaard hippe geboortekaartjes is er sprake van een aantal thema’s of onderwerpen waaruit je kunt kiezen. Een aantal voorbeelden van deze onderwerpen staat hieronder benoemd.

Voor een volledig overzicht van de beschikbare thema’s, kijk je snel op Trendygeboortekaartjes.nl.

Hippe geboortekaartjes op Trendygeboortekaartjes.nl

Op Trendygeboortekaartjes.nl ben je aan het goede adres voor het bestellen van de mooiste hippe geboortekaartjes. Hier heb je de mogelijkheid van tevoren je kaartje al te ontwerpen, waardoor je na de bevalling meer tijd overhoudt voor je kindje. Als je hiervoor kiest, is het enige wat je na de geboorte nog hoeft te doen; de gegevens van je kindje die je op de hippe geboortekaartjes wilt hebben, door te geven en de bestelling definitief te maken. De hippe geboortekaartjes worden dan die werkdag nog verstuurd. Zo kunnen je familie-, vrienden- en kennissenkring eerder het vrolijke nieuws met je vieren. Veel geluk!

 

    Hoe het werkt

  • Zoek, kies en vind je favoriete geboortekaartjes. Laat je favoriete kaartjes GRATIS toesturen!
  • Gekozen? Bestel een GRATIS digitale proefdruk. Onze professionele ontwerpers staan voor je klaar!
  • Tevreden?
    Laat het ons weten en het ontwerp wordt bewaard.
  • Baby geboren? Proficiat!
    De geboortekaartjes worden dezelfde werkdag verzonden.