Kinderkamerkunst

Je hele huis hangt vol met leuke schilderijen, staat vol met beeldjes en je hebt een kennis van kunst waar je u tegen zegt. Je bent iemand om rekening mee te houden als het ware. Dan is het dus ontzettend leuk om nóg meer in huis op te hangen bij de geboorte van je kind. En wat is er dan leuker om als kinderkamerkunst op te hangen dan het geboortekaartje van je kind… op een schilderij! Deze kinderkamerkunst is eenvoudig te bestellen bij Trendygeboortekaartjes.nl in combinatie met leuke geboortekaartjes. De geboortekaartjes die je bestelt zijn eenvoudig om te zetten in een schilderij, en dan ontvang je deze leuke kinderkamerkunst bij de levering van de geboortekaartjes van je kersverse kroost!

Kinderkamerkunst in huis ontvangen

Kinderkamerkunst van Trendygeboortekaartjes.nl is bijzonder. Want net als de vele verschillende design geboortekaartjes is de kinderkamerkunst ook in al deze verschillende designs te verkrijgen. Een ontzettend leuke aanvulling op de bestelling van je geboortekaartjes dus. De kinderkamerkunst die je bestelt bij Trendygeboortekaartjes.nl worden digitaal geprint op stevig canvas schilderdoek. Het houten frame is lekker dik, wel 4 cm, en daarom is de kinderkamerkunst van Trendybabykaartjes.nl van ontzettend hoge kwaliteit. Wil je misschien iets anders toepassen op de kinderkamerkunst die je gaat bestellen? Stuur ons dan vooral een mailtje. Als je je wensen naar kinderkamerkunst@trendygeboortekaartjes.nl stuurt houden wij graag rekening met je wensen en passen we de kinderkamerkunst van harte voor je aan.

Kinderkamerkunst bestellen

Kinderkamerkunst is net zo eenvoudig bestelt als de gewone geboortekaartjes. Bij de bestelling van de geboortekaartjes kun je aangeven of je dit in combinatie met kinderkamerkunst wilt bestellen. Hierbij kun je aangeven welk design je graag zou willen ontvangen en of je nog andere wensen hebt. Hierna kan je de kinderkamerkunst bestellen. Benieuwd naar de prijzen en meer informatie over het bestellen van de geboortekaartjes en de kinderkamerkunst? Kijk dan eens naar onze prijslijst en onze bestelwijze.

    Hoe het werkt

  • Zoek, kies en vind je favoriete geboortekaartjes. Laat je favoriete kaartjes GRATIS toesturen!
  • Gekozen? Bestel een GRATIS digitale proefdruk. Onze professionele ontwerpers staan voor je klaar!
  • Tevreden?
    Laat het ons weten en het ontwerp wordt bewaard.
  • Baby geboren? Proficiat!
    De geboortekaartjes worden dezelfde werkdag verzonden.