Reacties van blije papa's en mama's

Wij van Trendy geboortekaartjes vinden het leuk om te horen wat je van de kaartjes en kunst vindt?
Deel ook je ervaring met andere (aanstaande) papa's en mama's en stuur je reactie per e-mail naar ons toe.

"Beste Hanneke,
Ik wil je nogmaals danken voor de snelle afhandeling van onze bestelling. 's Maandags het pakket bij jullie verstuurd en dinsdag reeds bij ons geleverd: heel leuk!"
Kelly Campbell - Heusden Zolder - België.

"Hallo Dorine,
Leuk dat ook van onze strakke geboortekaart een canvas print gemaakt kon worden. Het hangt nu nog in de huiskamer en mag straks naar Deans kamertje. Nogmaals bedankt voor de persoonlijke aandacht!"
Groeten, Janneke, Hein en de kleine Dean

"Beste Hanneke,
Bedankt voor de felicitaties en de mooie kaarten. We hebben er al veel leuke reacties op gehad. Dinsdag rond 15.00 u zijn de kaarten door TNT afgeleverd. We konden ze dus mooi nog voor 17.00 u op de bus doen. Nogmaals bedankt!"
Veel groeten, Martine Klanderman, Doetinchem

"Beste Dorine,
We zijn erg blij met de print op doek! Ook onze dochter Bente kijkt graag naar de vlinder! Bedankt voor de snelle service!"
Met vriendelijke groet, Kim Huurneman, Delft

"Hoi Hanneke,
De kaartjes waren er gisteren al. Alles is meteen op de post gegaan en vandaag zijn de meesten bezorgd. Heel erg bedankt. We krijgen nu al super leuke reacties. Wat een vrolijk kaartje! Heel erg bedankt."
Vriendelijke groet, Lisenka Bruggeman, Kampen

"Hallo Dorine,
Vandaag hebben we Just zijn geboorteschilderij Blije vlinder mogen ontvangen. Hij is prachtig net zoals het geboortekaartje! Hartelijk Dank!"
Groeten Leon en Dorien, Deventer

"Hoi Hanneke,
We hebben de kaartjes ontvangen.... helemaal super en naar wens! Ze zijn vanmiddag nog de deur uit gegaan, in de hoop dat ze morgen bij iedereen aankomen. Heel erg bedankt voor jullie snelle en nette service, en we zullen jullie graag aanbevelen aan andere toekomstige ouders. We hebbe n nog even een foto toegevoegd van onze TESS, even pronken hoor....."
Groetjes, Renate en Cas, Den Burg (Texel)

"Beste Dorine,
We hebben het schilderij Kikker ontvangen. Heel erg leuk! We zijn er erg blij mee."
Vriendelijke groeten, Renske Boelens, Mierlo

"Hallo Hanneke,
Wij willen je nog even bedanken voor de goede service. De geboortekaartjes zijn echt ontzettend mooi geworden, we zijn er enorm enthousiast over en krijgen ook veel reacties, met name omdat het zeker geen standaard kaartje is. Verder was de service erg goed, we kregen altijd snel respons en alles kon naar eigen wens aangepast worden. Volgende keer weten we jullie zeker weer te vinden!" Alvast fijne feestdagen.
Groeten, Gerlinde, Chris en Rohan van de Poll, Oldebroek

"Hallo Dorine,
We hebben het schilderij vandaag in prima staat ontvangen. Het ziet er prachtig uit!! Dankjewel!"
Mvg, Bert & Jorien, Ede

"Hoi Hanneke en team,
We wilden nog even laten weten dat we de kaartjes goed hebben ontvangen. Wat waren ze mooi geworden! We hebben heel veel positieve reacties gehad. De vrolijkheid straalt er van af! Bedankt voor de fijne samenwerking."
Groetjes van de fam. v Zuijlen, Oss, Karlijn & Anne

"Hallo Hanneke,
We hebben veel positieve reacties op de kaarten gehad; ze vinden ze allemaal erg mooi."
Mark van Abeelen, Hilvarenbeek

"Hoi Hanneke,
Wij willen even zeggen dat we jullie kaartjes heel erg leuk vinden!"
Joost & Sylvana, Veldhoven

"Hoi Hanneke,
We hebben de kaartjes ontvangen.... helemaal super en naar wens! Ze zijn vanmiddag nog de deur uit gegaan, in de hoop dat ze morgen bij iedereen aankomen. Heel erg bedankt voor jullie snelle en nette service, en we zullen jullie graag aanbevelen aan andere toekomstige ouders. We hebben nog even een foto toegevoegd van onze TESS, even pronken hoor.....”
Groetjes, Renate en Cas, Den Burg (Texel)

“Hallo Hanneke,
Wij willen je nog even bedanken voor de goede service. De geboortekaartjes zijn echt ontzettend mooi geworden, we zijn er enorm enthousiast over en krijgen ook veel reacties, met name omdat het zeker geen standaard kaartje is. Verder was de service erg goed, we kregen altijd snel respons en alles kon naar eigen wens aangepast worden. Volgende keer weten we jullie zeker weer te vinden!”
Alvast fijne feestdagen. Groeten, Gerlinde, Chris en Rohan van de Poll, Oldebroek

“Hallo Dorine,
We hebben het schilderij vandaag in prima staat ontvangen. Het ziet er prachtig uit!! Dankjewel!”
Mvg, Bert & Jorien, Ede

“Hoi Hanneke en team,
We wilden nog even laten weten dat we de kaartjes goed hebben ontvangen. Wat waren ze mooi geworden! We hebben heel veel positieve reacties gehad. De vrolijkheid straalt er van af! Bedankt voor de fijne samenwerking.”
Groetjes van fam. v Zuijlen, Oss, Karlijn & Anne

“Hallo Trendygeboortekaartjes,
De kinderkamerkunst is aangekomen en zijn gewoon FANTASTISCH!! Als alles klaar is maken we een foto van het resultaat en die mailen we dan wel!”
Groeten, Jurgen, Susanne, Karlijn & Anne van Zuijlen-Timmer

“Hoi Hanneke,
We krijgen nu al complimenten over het kaartje, dat is misschien leuk voor de ontwerpster om te weten! Hartelijke groeten, en een volgende keer... ik zou het nu al helemaal niet erg vinden.” ;)
Anna, Nieuwegein

"Beste Hanneke,
Wij hebben de kaartjes op donderdag in goede orde ontvangen. Alles is naar wens! Wij zijn heel erg tevreden en bedankt voor de goede service."
Mvg, Marwin & Indah Coehoorn, Grou.

"Dag Hanneke,
De kaartjes hebben we vanmiddag om 15.30 ontvangen. Ze voldoen volledig aan onze verwachting. Ze vouwden ook nog eens erg handig, dus ze liggen al op de post ter verdere bezorging. Bedankt voor de altijd snelle reacties en keurige levering. Binnenkort zullen we nog een schilderij bestellen, dan is het helemaal af."
Groetjes, Marcel, Veldhoven

"Hoi Hanneke,
Gisteren hebben we keurig alle kaartjes ontvangen en het zag er prima uit. We hebben ze 's avonds nog op de bus gedaan. Ik ga ook nog een schilderij bestellen! Bedankt!"
Groetjes, Stephan en Michelle ten Bosch, Zoetermeer

"Beste Hanneke,
De kaartjes zijn in perfecte staat ontvangen. Ze waren donderdag 28 augustus al hier. Nogmaals heel erg bedankt voor de super goede service en de prachtige kaartjes!!! Wij zullen jullie bij al onze bekenden aanraden!!!"
Groetjes Miranda Timmermans en Dennis Gerris, Weert

"Hoi Hanneke,
Ik wilde nog even laten weten dat de kaartjes de volgende dag bezorgd zijn en we er heel blij mee zijn!"
Groeten, Cindy Tervoort, Amsterdam

"Hallo Hanneke,
We hebben vandaag de kaartjes in perfecte staat ontvangen en vinden ze erg mooi geworden!"
Met vriendelijke groet, Samira & Marcus van Dam, Beetsterzwaag

"Hoi Hanneke,
We hebben afgelopen vrijdagmiddag de kaartjes ontvangen! Heel leuk en alles goed! We krijgen heel veel leuke reacties. Hartstikke bedankt voor de snelle afhandeling... Wie weet weer tot een volgende keer!"
Veel groetjes, Jeffrey, Tamara en Kjell Deckers, Margraten

"Hoi hoi Hanneke,
Beetje laat maar je kent het hè ....druk druk druk maar ohhh zo mooi en oh zo gezellig. We wilde je toch nog even bedanken voor het prachtige geboortekaartje en de hele mooie poster. We krijgen er erg veel reacties op! We promoten je bij eenieder die het wil horen; dus wie weet komen er nog wat opdrachten uit voort. Dus heel erg bedankt voor de goede service en de prachtige kaartjes."
Groetjes, David, Paola en Jaleesa, Tilburg

"Hallo Hanneke,
Inmiddels is het alweer even geleden dat onze Renske geboren is. We wilden je echter graag nog even bedanken voor de supersnelle reacties en de manier waarop je meegedacht hebt over het geboortekaartje. In eerste instantie was ik wat huiverig om de geboortekaartjes via internet te bestellen. Jouw goede service, reactiesnelheid en klantvriendelijkheid waren echter super! Een volgende keer weten we je zeker weer te vinden. En dan heb ik het nog niet eens over de ontzettend leuke reacties die we op het kaartje gekregen hebben! Bedankt voor alles!"
Met vriendelijke groet, Roel en Maaike Koebrugge - van Duren

"Hoi Hanneke,
Pakket is donderdag (rond 15.00 uur) in goede staat ontvangen. Het zag er prachtig uit en we krijgen van iedereen hele leuke reacties op het kaartje. Bedankt voor de goede verzorging."
Vriendelijke groeten, Fam. JC Haasnoot-Binnendijk, Rijnsburg

"Hoi Hanneke,
Kaartjes zijn goed overgekomen, helemaal super. We hebben al leuke reacties gehad op het stoere kaartje. Net even wat anders! Bedankt voor de goede service!"
Groetjes Danielle in 't Veld, Heeten

“Hanneke,
alles is prima gegaan
, had de kaartjes vrijdag einde van de middag binnen. We hebben al veel enthousiaste reacties gekregen over het kaartje!!!”
Mvrgr Arnold Bakelaar

“Hoi Hanneke
De kaartjes zijn prachtig geworden! Ze zijn vandaag allemaal op de post gegaan. We hebben al een aantal hele mooie reacties gehad. PostNL heeft de kaartjes donderdag om 17.50 uur afgeleverd. We zijn heel tevreden over hoe alles gelopen is. De proefdrukken, de aanpassingen, verzending, snelle reactie bij vragen etc. en natuurlijk met het eindresultaat! Bedankt.”
Groeten, Roland en Anita, Tuitjenhorn

“Hoi Hanneke,
We kregen de zending keurig zaterdagochtend binnen, daar was ik heel blij mee! Zo kon ik ze mooi zondag op de post doen of aan de visite meegeven. De kaartjes waren hartstikke mooi gedrukt, helemaal tevreden!”
Groeten Yvonne & Oscar, Haarlem

“Beste Dorine,
Nog bedankt voor het schitterende kunststuk! We vinden het super!!! En krijgen ook veel leuke reacties!”
Groeten, Marlon de Graaf & Jakob Drent, Schildwolde

“Beste Hanneke,
We hebben de kaartjes vandaag al ontvangen! De kaartjes waren precies zoals we gehoopt hadden, goede kwaliteit, netjes verpakt en geheel foutloos. Heel erg bedankt voor de snelle en goede service en wellicht tot ziens!”
Groetjes, Jeroen, Naomi, Youri en Elin, Heerhugowaard

“Hoi Dorine,
Freek is afgelopen donderdag om 4.50 uur geboren. ’s Ochtends om 10.00 uur hadden we de kaartjes al en deze zijn nog dezelfde dag verzonden. Echt perfect! Nou en toen was het afwachten op de reacties. Natuurlijk ben je benieuwd wat ze van de naam Freek vinden, maar het is natuurlijk ook leuk als wij niet de enige zijn die het geboortekaartje kei-leuk vinden en dat is zeker niet het geval. De hoeveelheid complimenten is groot. Ik heb eigenlijk nog niemand gesproken of gezien die het niet ontzettend leuk vond. Als men vervolgens het schilderij ziet vinden ze het helemaal geweldig. Kortom namens eenieder wil ik jou de complimenten geven voor het eindresultaat.”
Met vriendelijke groet, Dirk, Jennifer en Freek, Vlijmen

“Beste Hanneke,
We hebben de kaartjes zaterdag al ontvangen, dus dat was prima in orde. Al veel leuke reacties gehad en we zijn zelf ook supertevreden. BEDANKT!”
Groetjes, Rianne Huijsman, Asperen

"Hallo Dorine,
De kinderkamerschilderijen Bijtje & Koetje Boe zijn helemaal super!! Ik ben afgelopen woensdag al bevallen. Bedankt voor de snelle service!!
Gr Laila, Heilo

“Hallo Hanneke,
De kaartjes zijn gisteravond aangekomen, uurtje of zes, dus inderdaad een werkdag na aflevering. De kaart is echt helemaal in orde, erg mooi en we zijn blij bij jouw bedrijf de bestelling te hebben geplaatst! Ook het tracking systeem werkt goed, de bezorging was, zoals gezegd, op tijd.”
Met vriendelijke groet, Remco, Bemmel

“Beste Hanneke
Vorige week vrijdag hebben wij de kaartjes goed ontvangen. Prachtig! Gelijk alles op de bus gedaan en enthousiaste reacties gehad op het kaartje zelf. Wij zijn erg tevreden over de geboden service, dus ontzettend bedankt.”
Joost Vreeburg, Den Haag

“Hallo Dorine,
Afgelopen woensdag kregen we een mooi pakketje aangeleverd met de vlinder. Hij heeft inmiddels een plekje gekregen in de woonkamer, waar hij door iedereen kan worden bewonderd!! Hartelijk dank!!!”
Groeten, Donna Lenders, Maastricht

“Beste Hanneke,
Bedankt voor de felicitaties en uiteraard voor de snelle en goede afhandeling van de kaartjes. Wij waren zeer tevreden en zullen jullie zeker verder aanbevelen.
Met vriendelijke groet, Ines Schwaderer, Montfoort

“Beste Hanneke,
De kaartjes zijn met veel enthousiasme ontvangen en er is een ware babyboom gaande in onze omgeving, dus wie weet krijgen jullie nog bestellingen van vrienden van ons. Ik zal jullie zeker aanbevelen, want ik vind dat alles goed is afgehandeld. Bedankt voor de service!”
Groetjes, Marcella, Diemen

“Beste Dorine,
Gisteravond het schilderij ontvangen. We vinden het erg mooi geworden! Het vrolijkt de babykamer mooi op. Hartelijke bedankt!”
Vr.groet, Gerwin en Gertrude, Apeldoorn

“Hallo Hanneke,
De kaartjes zijn aangekomen. De reacties zijn super. Bedankt voor de snelle service.
M.vr.gr, fam. Wilders, Yerseke

“Hey Trendygeboortekaartjes,
We wilden jullie even laten weten dat we erg te spreken zijn over de goede en snelle service van de geboortekaartjes. Zo snel geleverd is echt super!! Het kaartje voldoet precies aan onze verwachting en we hebben erg veel leuke, spontane reacties gehad.
En een mooie verrassing was nog om het bijpassende schilderijtje cadeau te krijgen van vrienden. Een erg leuk idee!! Dit gaan we een mooi plekje geven op de babykamer.”
Groetjes, Joep, Ester en Imke Vingerhoets, Diessen

“Hoi Hanneke,
Pakketje is 26-3 in goede ontvangen en de kaartjes zien er super uit! Bedankt voor de prettige samenwerking en wie weet tot een volgende keer.”
Groetjes, Cindy, Dirk en Linn, Eindhoven

“Hallo Hanneke,
Graag wil ik nog laten weten dat de kaartjes afgelopen zaterdag in goede staat zijn aangekomen. Ze passen helemaal perfect bij onze Carmen, klein, vrolijk en kleurrijk!! (Ons kindje is iets te vroeg geboren) Nu langzaam aan krijgen we de reacties binnen van de mensen die ze hebben ontvangen en ze zijn allemaal erg enthousiast!!”
Groeten, Donna Lenders, Maastricht

“Goedemorgen Hanneke,
De kaartjes zijn erg mooi geworden, en we hebben er veel leuke reacties op gehad, bedankt!!!”
Groeten van Edwin en Corrie, Goudriaan

"Hoi Dorine,
De reacties over de babykaartjes en het schilderij Donzige Duckie zijn wederom positief! Tot de volgende…"
Groetjes, Maddy, Pepe & Marian Blomsma, Amsterdam

“Ha Hanneke,
Hierbij willen we je nog even laten weten dat we zeer veel positieve reacties hebben gekregen op het geboortekaartje van onze dochter Noor. Iedereen vond het een zeer leuk, apart en vrolijk kaartje. Iets wat ze nog niet eerder hadden gezien (dat klopte begreep ik). Wij waren er ook zeer blij mee, dus bij deze nog bedankt en succes met jullie webdrukkerij.”
Met vriendelijke groet, Nicole Scheek, Andel

“Hoi Hanneke,
We hebben de kaartjes goed ontvangen en krijgen er veel complimenten over.”
Groetjes, Ester & Daniël, Leiden

“Dag Hanneke,
Vandaag zijn de geboortekaartjes inderdaad per post gearriveerd. Inmiddels al in de enveloppen. Bedankt voor de persoonlijke felicitaties en natuurlijk het prachtig uitgevoerde kaartje en zeer prettige manier van zaken doen!! We wensen je een prettig weekend toe!”
Met vriendelijke groet, Branda en Bert, Amsterdam

“Hallo Hanneke,
We hebben alles dinsdag ontvangen! en wil je nog even bedanken voor alle moeite die jullie hebben gedaan!! Ziet er echt super uit, we zijn helemaal blij met het geboortekaartje!!! Echt erg leuk!!! en ook leuk denk ik voor jullie om te horen hoeveel leuke reacties we op het kaartje krijgen!! Nogmaals bedankt! “
Groetjes Maartje van Lier, Breda

“Hoi Hanneke en Dorine,
Bedankt voor de goede service. Het kaartje is erg mooi en vrolijk geworden en het was snel klaar. We zijn er helemaal blij mee en we krijgen veel enthousiaste reacties!”
Groetjes, Paul, Renske, Floor en Steef van der Fluit, Hilvarenbeek

“Hallo Dorine,
Wij zijn ontzettend blij met het mooie geboortekaartje, erg vrolijk en kleurrijk. We krijgen veel leuke reacties. Het schilderij zal een mooi plekje krijgen op de babykamer van Jorg!”
Groetjes, Carine, Christian, Britt en Jorg, Nijmegen

“Hoi Dorine,
Ik wil je laten weten dat we weer geweldige reacties op ons geboortekaartje hebben gehad! De service van Drukkerij van de Ven is prima; ze werken fijn met je samen!!! Ik had natuurlijk weer niet goed geteld…, maar geen probleem, er konden zo 10 kaartjes en envelopjes bij. Ik vind al je kaarten super, maar ik denk dat we het toch bij twee houden, haha!”
Groetjes, Tineke, Marco, Esmee en Vigo, Diessen

“Hallo Hanneke,
We hebben de geboorte kaartjes goed ontvangen; deze zijn inmiddels al verstuurd. We zijn er heel blij mee en ze zien er heel leuk en mooi uit. Het past precies bij Sheyda. Bedankt voor jullie snelle service!!!”
Groetjes, Sharon, Bob & Sheyda, Nijmegen

“Beste Dorine,
Tijdens onze zwangerschap al speurend op internet naar een origineel en kleurrijk geboortekaartje, kwamen we op jouw website terecht. Al snel waren we weg van de kaartjes, maar nu nog een keuze maken... We besloten naar de drukkerij te gaan om ze te aanschouwen en zo hakten we de knoop door voor het kaartje ' Muisje Hieperdepiep' te kiezen. Ook wilden we graag het originele bijbehorende schilderijtje, erbij hebben. Inmiddels is onze dochter Noortje alweer anderhalve week oud en hebben we zeer enthousiaste reacties ontvangen op het door jouw ontworpen geboortekaartje. Iedereen vindt het kaartje zo origineel en mooi! Daarnaast zijn we helemaal weg van het bijbehorende schilderijtje wat op Noortje's kamer hangt! Hiervoor willen we je van harte bedanken!!!”
Groeten, Erik Koiter en Willemijn Otten, Berkel-Enschot Trotse ouders van Noortje

“Hoi Hanneke,
De kaartjes zijn in goede staat ontvangen en helemaal naar wens! Bedankt.”
Groet, Eline, Judith en Gijs, Malden

“Beste Hanneke,
Hier is alles oké na wel een moeilijke start. Het is een prachtig, gezond jongetje! We krijgen erg veel positieve reacties op het kaartje. Het valt erg in de smaak. Zelf zijn we ook erg tevreden.”
Groetjes en bedankt! Peter en Annika

"Goedemorgen Dorine,
De kaartjes zijn al verstuurd. We hebben al veel positieve reacties op het kaartje gekregen. Mensen vinden het een mooi en krachtig geboortekaartje."
Groetjes, Manon, Bas en Isabel, Sprang-Capelle

“Hey Dorine,
Je site werkt perfect. We hebben alles keurig volgens het stappenplan verkregen, van modelkaartjes tot de uiteindelijke definitieve bestelling. Juul is in het ziekenhuis bevallen en de wand hing vol met min of meer standaard geboortekaartjes. Het geboortekaartje van Juul viel in positieve zin op met zijn vrolijke kleuren en trendy vormgeving. Ook de reacties van vrienden/vriendinnen en familie waren erg leuk. Je kunt nog wel wat bestellingen verwachten, vermoeden wij vanuit onze vriendengroep.” ;-)
Groetjes Martijn en Annette, Oisterwijk

"Hoi Dorine,
De geboortekaartjes van de vlinder zijn helemaal geweldig geworden! Echt super!!! Ook het schilderij met de kikker is geweldig mooi; prachtig van kwaliteit en zo leuk met Thomas zijn geboortegegevens erop geschilderd. Dankjewel!"
Groetjes, Bas en Isabel Louwers, Kiki, Roos & Thomas, Oirschot

"Beste Dorine,
Ik wilde je nog even laten weten dat ons zoontje het kinderkamer-schilderij. heel mooi vindt. We hebben het schilderij een prominente plek in zijn babykamer boven de commode gegeven en elke keer als we hem daar neerleggen kijkt hij met veel belangstelling naar jouw kunstwerk. Het bewust kijken is sinds vorige week begonnen dus dat is heel leuk te zien dat het schilderij zijn interesse heeft. Het zijn natuurlijk erg mooie felle kleuren waar ook baby's graag naar kijken. Ik denk dan ook dat Julian er lang plezier van zal hebben. Nu vooral vanwege de kleuren en straks als hij ook echt begrijpt wat hij ziet. En wij zelf zijn er ook heel blij mee want elke keer als ik er zelf naar kijk, word je er blij van! En zeker als ik zie dat Julian er ook blij van wordt."
Groeten, Caroline Nieuwenburg, Voorburg

"Hoi (tante) Dorine,
Kiezen uit jouw kaartencollectie was best moeilijk; alles is even leuk! Namens je neefje Kyan en zijn papa en mama hartelijk bedankt voor de geweldig mooie geboortekaartjes! Ook het bijpassende schilderij is helemaal top!!!
"Groetjes en tot gauw, Angelien, Marc en Kyan, Oisterwijk

"Hoi Dorine,
Het schilderij is gisteren bezorgd en het ziet er echt geweldig uit! Het overtrof onze verwachtingen, eigenlijk nog mooier dan het geboortekaartje. We hebben trouwens heel veel leuke reacties op het geboortekaartje gehad, dus dat was ook helemaal een schot in de roos! Het schilderij komt natuurlijk op haar kamertje te hangen, maar het hangt nu even op een ereplaatsje in de woonkamer. Heel hartelijk dank voor de snelle afhandeling van zowel de geboortekaartjes als het schilderij, Super!"
Sandra, Alphons en Astrid, Den Haag

"Beste Dorine,
We hebben de tweeling schilderijtjes in goede orde ontvangen en zijn er heel blij mee. Ze zijn prachtig geworden. Dank je wel!!! Ze hangen nu boven hun ledikantjes."
Met vriendelijke groet, Wanincka en Marc, Ruben en Simon, Amersfoort

"Hoi Dorine,
Sinds 24 oktober zijn we de trotse ouders van Esmee. We vinden ons Blije Bij kaartje geweldig en hebben er alleen maar leuke reacties op gehad!"
Esmee, Marco en Tineke van Korven, Diessen

"Hoi Dorine,
We hebben uit je collectie Blije Bij precies het babykaartje gevonden wat we zochten; eentje waar de vrolijkheid vanaf straalt! De kwaliteit van het kaartje is echt goed; mooi stevig papier! Nogmaals bedankt voor de goede service!"
Roel en Jeroen & Nicoline Denissen, Berkel Enschot

"Beste Hanneke van de Ven,
Zoals je inmiddels wel hebt doorgekregen zijn wij de trotse ouders geworden van een prachtige dochter. De kaartjes zijn inmiddels verstuurd en de reacties zijn allemaal zeer positief! Iedereen vindt het een bijzonder geboortekaartje en ook wij zijn er erg mee in onze sas. Dank voor jullie belangstelling. We zullen jullie en dus ook Dorine van der Laak zeker aanraden in onze omgeving!"
Groetjes Janneke & Maarten Gulden

"Vele leuke reacties hebben wij ontvangen op het geboortekaartje van onze dochter Kiki. Sprankelend, vrolijk, modern maar vooral origineel!! Het schilderij hangt boven haar bed en iedere avond en ochtend zwaait Kiki naar de vogel op het schilderij!! Ook zij is reuze enthousiast. Dorine, veel succes met deze nieuwe website en hopelijk vinden veel aanstaande ouders in de zoektocht naar een origineel geboortekaartje en/of geboorteschilderij de weg naar je website."
Doei! Hanneke, Erik en Kiki van Beusekom, Eindhoven

    Hoe het werkt

  • Zoek, kies en vind je favoriete geboortekaartjes. Laat je favoriete kaartjes GRATIS toesturen!
  • Gekozen? Bestel een GRATIS digitale proefdruk. Onze professionele ontwerpers staan voor je klaar!
  • Tevreden?
    Laat het ons weten en het ontwerp wordt bewaard.
  • Baby geboren? Proficiat!
    De geboortekaartjes worden dezelfde werkdag verzonden.