Origineel geboortekaartje

Opzoek naar een origineel geboortekaartje? Bij Trendygeboortekaartjes bent u zeker aan het juiste adres. Hier vindt u van allerlei leuke maar vooral een origineel geboortekaartje. U heeft ruime keuze en kunt een origineel geboortekaartje selecteren waar u helemaal blij mee bent. U wilt natuurlijk niet een standaard geboortekaartje en dat snappen wij! Kijk snel eens door ons gehele assortiment en ontdek het leukste origineel geboortekaartje!

Verschillende thema’s geboortekaartjes

Zo’n origineel geboortekaartje is te vinden in verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan vrolijke diertjes, moderne abstracte, stijlvolle bloemen, retro en strak, stoere spijkerstof, feestelijke muisjes, hartjes en ruitjes, prins en prinses maar ook tweeling kaartjes. Leuk als er een jongetje op komst is om een stoere spijkerstof kaart te kiezen, maar als u meer houdt van een kaartje met vrolijke dieren, kan dat natuurlijk ook!

Gratis modelkaarten aanvragen

Bij Trendygeboortekaartjes.nl bestelt u een origineel geboortekaartje jongens en meisjes snel en makkelijk. Maar u wilt ze natuurlijk eerst in het echt beoordelen voordat u een pakket bestelt. Dit kan natuurlijk! Kies eerst een origineel babykaartje uit waar u van denkt dat deze de geschikte is. U kunt er natuurlijk ook meerdere kiezen. Deze kunt u dan bij favorieten zetten. Vanuit uw winkelwagentje kiest u dan de kaarten die u dan toegezonden wilt krijgen. Vergeet niet het hokje ‘’modelaanvraag’’ aan te vinken! Druk daarna op vraag aan, de oranje button. Als u de adresgegevens correct hebt ingevuld krijgt u de kaart of de kaarten binnen drie werkdagen toegezonden. Als dit niet lukt kunt u een modelkaart ook aanvragen via de mail!

Contact met Trendygeboortekaartjes.nl

Bij vragen of problemen, over bijvoorbeeld een origineel geboortekaartje, kunt u altijd contact met ons opnemen. Mail gerust naar kaartjes@trendygeboortekaartjes.nl of neem telefonisch contact op: 013 505 3758. Ook kunt u op afspraak de drukkerij zelf bezoeken!

Bestel snel het leukste en meest origineel geboortekaartje op Trendygeboortekaartjes.nl!

    Hoe het werkt

  • Zoek, kies en vind je favoriete geboortekaartjes. Laat je favoriete kaartjes GRATIS toesturen!
  • Gekozen? Bestel een GRATIS digitale proefdruk. Onze professionele ontwerpers staan voor je klaar!
  • Tevreden?
    Laat het ons weten en het ontwerp wordt bewaard.
  • Baby geboren? Proficiat!
    De geboortekaartjes worden dezelfde werkdag verzonden.