Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 80 van totaal 113
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Geboortekaartje

Gefeliciteerd met de geboorte van je kindje! Al gekeken naar een geboortekaartje? Een spannende en prachtige tijd komt er aan waarin je aan ontzettend veel moet denken. Heb je de kinderkamer al helemaal klaar gemaakt? Heb je al voldoende luiers en kleertjes in huis? Krijg je veel onnodig maar goed bedoeld advies van de opa’s en oma’s? Dat hoort er allemaal bij. Je wil ook graag aan iedereen laten weten dat je kindje geboren is. Hoe doe je dat? Met een geboortekaartje van Trendygeboortekaartjes.nl. Bij Trendygeboortekaartjes.nl heb je namelijk keuze voor een geboortekaartje in tientallen stijlen. Stoer, lief, prinsessen, klassiek, blauw of roze, voor ieder gezien en voor ieder kind is er het juiste geboortekaartje.

Een geboortekaartje voor ieder kind

Elk huis heeft zijn eigen stijl. Zo heeft ook bij de geboorte van een kind elk geboortekaartje een eigen stijl. Een geboortekaartje kan in verschillende kleuren zoals roze, blauw of groen komen. Heb je liever een geboortekaartje met een leuk patroon zoals bloemen of spijkerstof? Dan is dat allemaal mogelijk. Natuurlijk is er ook voor elk kind een geboortekaartje met leuke dieren, stoere piraten of lieve prinsessen. Als je iedereen op de hoogte wil stellen van de geboorte van je kindje met een leuk geboortekaartje, kan je voor alle stijlen terecht bij Trendygeboortekaartjes.nl.

Een geboortekaartje bestellen

Een leuk geboortekaartje bestellen bij Trendygeboortekaartjes.nl is eigenlijk zo gebeurd. Heb je een leuk geboortekaartje uitgezocht? Weet je welk geboortekaartje je vrienden en familie blij gaat maken? Dan kan je deze in je ‘favorieten’ zetten. Vanuit hier kan je bestellen en wordt het leuke geboortekaartje binnen één a twee werkdagen bij je thuis geleverd. Weet je nog niet of je kindje een jongetje of een meisje wordt? Dan is dat ook geen probleem. Van tevoren kan je voor zowel een jongen als een meisje een leuk geboortekaartje kiezen of ontwerpen en zodra je kindje geboren is de juiste kaartjes bestellen.

  Hoe het werkt

 • Zoek, kies en vind je favoriete geboortekaartjes. Laat je favoriete kaartjes GRATIS toesturen!
 • Gekozen? Bestel een GRATIS digitale proefdruk. Onze professionele ontwerpers staan voor je klaar!
 • Tevreden?
  Laat het ons weten en het ontwerp wordt bewaard.
 • Baby geboren? Proficiat!
  De geboortekaartjes worden dezelfde werkdag verzonden.