Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 31 van totaal 31

Stoere geboortekaartjes

Op Trendygeboortekaartjes.nl vindt u verschillende stoere geboortekaartjes. Vooral als er een jongetje op komst is dan zijn stoere geboortekaartjes helemaal geschikt. Maar natuurlijk niet alleen als er een jongetje op komst is, ook meisjes kunnen stoer zijn. Het is maar net wat u het leukste vindt. Het is natuurlijk al geweldig dat er een kindje op komst is, en dan moet je natuurlijk zo weinig mogelijk zorgen of stress hebben om geboortekaartjes. Trendygeboortekaartjes.nl helpt hier een handje aan mee. Je kunt gewoon rustig vanaf de computer stoere geboortekaartjes uitkiezen. Neem dus snel een kijkje in ons stoere geboortekaartjes assortiment!

Stoere geboortekaartjes voor jongens en meisjes

Als u aan een jongen denkt dan denkt u natuurlijk meteen aan stoer. Bij een meisje is dat misschien niet zo snel, maar toch zijn er ook stoere geboortekaartjes die zeker geschikt zijn voor een meisje. De stoere spijkerstof kaartjes zijn super leuk! Als u op een kaartje klikt zie je ook meerdere kleuren, zodat elk kaartje dus voor een jongen en meisje kan zijn. Deze spijkerstof kaartjes zijn geïnspireerd door stoere jeans en dessins. Zo’n stoere geboortekaartjes passen helemaal bij hippe baby’s!

Stoere geboortekaartjes modelbestelling

Natuurlijk wilt u eerst de stoere geboortekaartjes bekijken voordat u heel veel stuks bestelt. Daarom kunt u bij Trendygeboortekaartjes.nl ook heel gemakkelijk via de site een of meerdere modelkaartjes bestellen. Zodat u in het echt kan bekijken of het is wat je zoekt! Let er wel op dat u na ontvangst van je eerste proefmodel nogmaals 2 modelkaarten mag aanvragen. Dus u mag maximaal 2 zendingen van 2 modelkaarten aanvragen. Als u dan uit al die stoere geboortekaartjes de juiste gevonden hebt kunt u een bestelling plaatsen. Dit mogen ook twee kaartjes zijn, als u nog niet weet of het een jongetje of meisje wordt. Voor meer informatie kijk eens onder het kopje ‘’bestelwijze’’, hier staat alles piekfijn uitgelegd!

Dus zoek het stoerste geboorte kaartje uit, uit al die stoere geboortekaartjes en vraag snel een proefmodel aan op www.trendygeboortekaartjes.nl!

    Hoe het werkt

  • Zoek, kies en vind je favoriete geboortekaartjes. Laat je favoriete kaartjes GRATIS toesturen!
  • Gekozen? Bestel een GRATIS digitale proefdruk. Onze professionele ontwerpers staan voor je klaar!
  • Tevreden?
    Laat het ons weten en het ontwerp wordt bewaard.
  • Baby geboren? Proficiat!
    De geboortekaartjes worden dezelfde werkdag verzonden.