Retro geboortekaartjes

Bij Trendygeboortekaartjes vindt u de leukste retro geboortekaartjes. Retro geboortekaartjes zijn nieuwe geboortekaartjes die in een oud jasje zijn gestoken. Ook binnen de retro geboortekaartjes heeft u ruime keuze. Dus kijk snel tussen het ruime aanbod retro geboortekaartjes en vindt er eentje die u helemaal mooi vindt!

Retro geboortekaartjes voor jongens en meisjes

Retro geboortekaartjes zijn er voor jongens en meisjes. Dus weet u al wat er op komst is, kunt u er eentje kiezen die geschikt is voor dat geslacht. Weet u nog niet wat op komst is? Geen probleem, er zijn ook retro geboortekaartjes die u kunt gebruiken voor beide geslachten. Gaat u een kindje adopteren? Dan bent u ook bij Trendygeboortekaartjes aan het juiste adres. Er zijn ook retro geboortekaartjes die geschikt zijn voor adopties. Maar niet alleen voor jongens, meisjes, weet nog niet of adoptiekinderen zijn er geboortekaartjes, ook voor tweelingen vindt u kaartjes. Zelfs voor twee meisjes, twee jongens of jongen en meisje! Kijk dus snel in de categorie die in uw verhaal geschikt is!

Retro geboortekaartjes en nog veel meer!

Naast retro geboortekaartjes biedt Trendygeboortekaartjes nog veel meer thema geboortekaartjes. Zo zijn er vrolijke dieren, prinsessen, hollandse hartjes en stoere spijkerstof geboortekaartjes. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen uit soorten kaarten. Wilt u liever een kleine vouwkaart of een normale kaart? Of vindt u en drieluik of vierluik toch mooier? In alle thema’s vindt u deze verschillende soorten kaarten, ook de retro geboortekaartjes! Wat leuk is, is dat u het geboortekaartje ook als kinderkamerkunst kunt laten maken. Dan heeft u het unieke geboortekaartje als kunstwerk, waarmee u altijd een herinnering heeft. Ten slotte biedt Trendygeboortekaartjes ook babyborrelkaartjes. Trendygeboortekaartjes biedt zoveel keuze, dat we het u bijna lastig maken.

Service en contact

Op onze webshop geniet u van persoonlijke service. U kunt ons bereiken per telefoon of email. Daarnaast kunt u bij ons gratis test geboortekaartjes aanvragen en is het mogelijk om achteraf te betalen. Kijk dus snel in ons brede assortiment en vindt de leukste retro geboortekaartjes op www.trendygeboortekaartje.nl!

    Hoe het werkt

  • Zoek, kies en vind je favoriete geboortekaartjes. Laat je favoriete kaartjes GRATIS toesturen!
  • Gekozen? Bestel een GRATIS digitale proefdruk. Onze professionele ontwerpers staan voor je klaar!
  • Tevreden?
    Laat het ons weten en het ontwerp wordt bewaard.
  • Baby geboren? Proficiat!
    De geboortekaartjes worden dezelfde werkdag verzonden.